Græsslåning – også på fast aftale

Lad KASVI stå for græsslåning og trimning af kanterne på din græsplæne.

Græsslåning – vi klare alt ved græsplænen

Vil du slippe for en af havens faste pligter? Hos KASVI tilbyder vi professionel græsslåning inkl. trimning af græskanter og gødskning.

Selvom græsslåningen måske ikke virker så uoverskueligt, så er det faktisk blandet de mest tidskrævende haveopgaver.

Langt de fleste danske haveejer slår deres græs en til to gang om ugen (i vækstsæsonen), og det er her timer hurtigt løber op. Så ikke nok med du får en masse ekstra timer til andre have opgaver eller med familien. Så får du med KASVI en græsplæne der er slået efter alle forskrifterne. Det indebærer blandet andet at din græsplæne bliver slået i den korrekt længde, med det rigtige interval og ikke mindst vil du løbende få tilsagn om hvis der er problemer med dine plæne og hvordan disse kan afhjælpes – dette alt fra vissent græs til svampeangreb til om plænen har behov for en omgang topdressing.

Hos KASVI tilbyder vi ikke kun en ’standart græsslånings’ pakke men derimod kan vi tilpasse pakken præcis til dine behov. Dette kan være alt fra hvor ofte vi slår græsset, om der skal trimmes græskanter samt om græsplænen løbende skal gødskes.

En ting kan du dog være sikker på, hvis du vælger KASVI til at stå for græsslåningen – nemlig at du får et stykke veludført arbejde af en professionel anlægsgartner, så din græsplæne altid vil fremstå flot og velplejet.

Græsslåning på fast aftale

KASVI tilbyder både enkeltstående græsslåninger eller græsslåning på en fast aftale, hvor vi aftaler et antal årlige græsslåninger, som typisk vil være jævnt  fordelt udover hele vækstsæsonen.

Græsslåningen tilbydes til både private og erhvervs. Listen herefter giver dig et overblik over hvor vi typisk står for græsslåningen og hvad dette kan indeholde:

Græsslåning ved paracelhus
  • Privat have ved parcel-, sommer- eller kolonihavehus
  • Udlejningsejendom; hus, rækkehus eller boligblok m.fl.
  • Erhvervsejendom; fabriksbygning, kontorfællesskab, kontorbygning m.fl.
  • Trimning af græskanter
  • Slagleklipning af f.eks. natur græs
  • Gødskning og topdressing

Med en fast græsslånings aftale med KASVI behøver du aldrig bekymre dig om din græsplæne. Ikke nok med at vi sørger for at holde den trimmet i hele vækstsæsonen. Så holder vi også løbende øje med om der er behov for gødskning, topdressing eller eftersåning.

Hvad er prisen for græsslåning

Hos KASVI har vi ingen listepriser på græsslåning, da hver græsplæne er forskellig. Du kan sagtens have to græsplæner på samme størrelse, hvor klippe tiden på den ene er 20 min og på den anden 40 min. Alt fra udformningen af græsplænen til adgangen hertil til hvor ofte græsset skal slås (og kanterne skal trimmes) til standen af plæne har noget at sige mht. hvad græsslåningen koster.

Derudover vil der selvfølgelig også være en ’mængde’ rabat, hvis du vælger at lade KASVI stå for den fast græsslåning. Når vi kommer fast ved vi nemlig hvad vi går ind til – at græsplænen er velplejet, græssets længde er til at have med at gøre og ikke mindst så kender vi plænen.

Er du interesseret i at høre mere om hvad prisen for græsslåning af din plæne koster? Så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud, som strikkes sammen ud fra dine ønsker.

Du kan kontakt os på 70707665, info@kasvi.dk eller via kontaktformularen herunder.

Kontakt os