Ejendomsservice

ejendomservice græslåning

SERVICEAFTALE SOM VIRKER

Hos KASVI ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunder og vi selv er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet – Det betyder meget for vores faglige stolthed. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris.


PEDEL / VICEVÆRT

Vi varetager opgaver for private ejendoms-udlejere, boligforeninger, virksomheder, institutioner, private, grundejerforeninger og det offentlige mf.
Vi har et stort netværk af forskellige samarbejdspartnere, således at alle typer af opgaver kan løses professionelt, effektiv og forsvarligt.


VI HOLDER DIN HÆK

Hække giver som udgangspunkt læ og privatliv, men de skaber også rammer i haven og former dit landskab.

Der kræves en indgående og høj faglig viden omkring klippeform, tidspunkt for klipning og rettidig omhu for beskæring i tykkelse og højde. Hos KASVI arbejder vi med miljørigtige udstyr med omtanke for at få det skarpe snit og sikre vores ansattes arbejdsmiljø.

Hække klippes altid i form, og den rigtige vinkel er vigtig i forhold til og undgå hækken vælter under storm og kraftigt snefald. En korrekt klippet hæk fremstår snor lige og uden huller mv. vi har naturligvis også altid fuldstændig oprydning med i vores arbejde, medmindre kunden selv ønsker at stå for denne del. Her kan være penge at spare.

Skal du have fjernet en gammel hæk klarer vi også det. Selvfølgelig inklusive oprydning og bortskaffelse til deponi.


VI TRIMMER GRÆSSET

Som kunde hos os er græsset altid grønnere på jeres side af hegnet.
Vi besigtiger jeres græsarealer og udarbejder en græsplejestrategi som passer til jeres græstype.
Flotte græsplæner kræver en seriøs indsats, men med det rigtige ”know how” og de rigtige maskiner gør vi en forskel.

KASVI har ekspertisen samt maskiner og samarbejdspartnere, til og udføre græsklipning på alle typer og størrelse af græsarealer. Vi tilbyder også gødning og vertikalskæring af græsarealer, for at forstærke rodnettet.


VI LUGER JERES BEDE

Velpassede bede af er en fryd for øjet, men det kræver grønne fingre og en vedholdende indsats.

Vi tilbyder at luge med intervaller efter fast aftale. Vi bekæmper ukrudt med pesticider, afhængig af bed type og overflade. De fleste bede foryngelsesbeskæres op til flere gange årlig eller skæres tilbage, dette gør vi for at skabe en mere blomstrende og frodig beplantning.

Alle planter har bedst ved at få tilført gødning i intervaller, så den kan danne et godt rodnet, og derved skabe en frodig beplantning.


VI PLEJER JERES BELÆGNINGER

Hos KASVI tilbyder vi at rengøre jeres forskellige belægninger, så asfalt, belægning og grus fremstår rene og fri for ukrudt. Ukrudt ødelægger harmonien og strukturen i alle belægninger.

Vi bekæmper på flg. måder.:

  • Pesticider
  • Ukrudtsbørste
  • Gasbrænding
  • Håndlugning

Vi tager naturligvis også affald, blade mv. med til deponi når vi plejer arealerne.


VI BESKÆRER BUSK OG TRÆ

Alle træer og buske skal beskæres med jævne mellemrum for at have en god vækst og form.

Typisk beskæres planterne i henhold til artens karakteristika. Dog kan der af hensyn til manglende lysforhold og størrelse kræves en kraftigere beskæring af træet eller busken.

KASVI er også specialist i vanskelige træer, som ikke kan fældes på normal vis. Det kan være træet kan fældes med kran, eller en topkapper. Vi bortskaffer også alt affald til deponi.


 

KASVI TILBYDER RÅDGIVNING OG ASSISTANCE TIL:

  • Trappevask
  • Tømmerarbejde
  • Murerarbejde
  • Elektriker
  • Snerydning & Saltning
  • Kloakarbejde

 

Vi lægger vægt et godt samarbejde med vores kunder og høj kvalitet i arbejdet som vi afleverer.

kontakt os