Ejendomsservice

ejendomservice græslåning

Ejendomsservice

Få en serviceaftale, der virker

Hos KASVI ser vi først den udførte opgave som færdig, når både vores kunder og vi selv er fuldt tilfredse med arbejdets kvalitet – Det betyder meget for vores faglige stolthed. Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde og ser det som essentielt at levere hver opgave til den aftalte tid og ikke mindst til den aftalte pris.


PEDEL / VICEVÆRT

Vi varetager opgaver for private ejendomsudlejere, boligforeninger, virksomheder, institutioner, private, grundejerforeninger, det offentlige og mange andre. Vi har et stort netværk af forskellige samarbejdspartnere, så vi kan løse alle opgaver professionelt, effektivt og forsvarligt.


VI HOLDER DIN HÆK

En hæk giver både ly og privatliv, men den skaber også rammerne om haven og former landskabet i dit anlæg. Vi hjælper dig med at holde hækken sund og skarp.

Men for at håndtere hækken rigtigt, stiller det store krav til den faglige viden om klippeformer, timingen i klipningen og stor erfaring for at kunne udvise den rettidige omhu, der er essentiel, når der i beskæringen skal tages stilling til højde og tykkelse.

Det er vigtigt, at hækken klippes i form og i den rigtige vinkel så kraftigt snevejr og storm ikke vælter hækken. En korrekt klippet hæk fremstår snorlige og uden huller. Enhver husejer ved, at oprydningen efter hækkeklipperiet næsten kan være det værste – KASVI sørger naturligvis for at rydde helt op efter arbejdet, medmindre du ønsker at klare det selv. Der kan være penge at spare!


VI TRIMMER GRÆSSET

Som kunde hos os er græsset altid lidt grønnere på jeres side af hegnet.

Flotte græsplæner kræver en seriøs indsats, men med vores ”know-how” og de rigtige maskiner, gør vi en forskel. Vi besigtiger jeres græsarealer og udarbejder en græsplejestrategi, som passer til jeres græstype.

KASVI har ekspertisen, maskinerne og samarbejdspartnere til at udføre græsklipning på alle typer og størrelse af græsarealer. Vi tilbyder også gødning og vertikalskæring af græsarealer for at forstærke rodnettet.


VI LUGER JERES BEDE

Velpassede bede er en fryd for øjet, men det kræver grønne fingre og en vedholden indsats.

Vi tilbyder at luge med intervaller efter fast aftale. Vi bekæmper ukrudt med pesticider, alt afhængig af bedtype og overflade. De fleste bede foryngelsesbeskæres op til flere gange årligt eller skæres tilbage. Dette gør vi for at skabe en mere blomstrende og frodig beplantning.


VI PLEJER JERES BELÆGNINGER

Hos KASVI tilbyder vi at rengøre jeres forskellige belægninger, så jeres asfalt-, flise- og grusarealer altid fremstår rene og fri for ukrudt.

Vi bekæmper alger og ukrudt med følgende midler:

 • Pesticider
 • Ukrudtsbørste
 • Gasbrænding
 • Håndlugning

Vi tager naturligvis også affald, blade og andet grønt affald med til deponi, når vi plejer arealerne.


Vi beskærer buske og træ

Alle træer og buske skal beskæres med jævne mellemrum for at have en god vækst.

Typisk beskæres planterne i henhold til artens karakteristika. Dog kan der af hensyn til manglende lysforhold og størrelse indimellem være behov for en kraftigere beskæring af træet eller busken.

KASVI er også specialister i vanskelige træer, som ikke kan fældes på normalvis. Det kan være træet skal fældes med en kran eller topkapper. Uanset hvordan træet bedst kan fældes, har vi kompetencerne til at klare det. Vi bortskaffer naturligvis også alt affald til deponi.


KASVI TILBYDER RÅDGIVNING OG ASSISTANCE TIL:

 • Trappevask
 • Tømrerarbejde
 • Murerarbejde
 • Elektrikerarbejde
 • Kloakarbejde


Ejendomsservice til en god pris

Hos KASVI får du altid et skræddersyet tilbud på ejendomsservice. Vi har nemlig ingen faste priser, men kun løsninger tilpasset præcis til dit behov. Derfor tager vi altid en individuel snak med dig om dine ønsker, dine opgaver og dine forventninger. På den måde sikrer vi, at vores uforpligtende tilbud passer præcis til det, du har behov for til den helt rigtige pris

  kontakt os