Vinterbekæmpelse – Snerydning & Saltning

Lad KASVI står for vinterbekæmpelsen og bliv fri for at bekymre dig om snerydning og saltning

Vinterbekæmpelse

Intet er smukkere end nyfalden sne, men det betyder også stor risiko for glatte belægninger, som kan resultere i ulykker på dine arealer. KASVI har mere end 30 års erfaring og et stort netværk af samarbejdspartnere til at løfte opgaven med at rydde sne og salte.

KASVI har en døgnbemandet vintervagt, som kører rundt om natten, når der er risiko for glatføre og tjekker relevante lokationer og kalder mandskab ud efter behov.

Snerydning og saltning

KASVI udarbejder i samarbejde med dig en plan for vinterbekæmpelse. Det sikrer, at behov og ønsker møder hinanden, og vi kan sammen afstemme udførelsestidspunktet, hvor sneen skal opmagasineres med videre.

Der vil blive taget et luftfoto, hvorpå vi markere de berørte områder og vi udarbejder beskrivelser af f.eks. trapper, indgangspartier og risikozoner.

KASVI rykker ud til snerydning efter behov, og vi sørger altid for at salte bagefter. Trapper, mindre arealer, hvor vi ikke kan komme til med de små maskiner, udføres med håndkraft. På store arealer bruger vi en stor traktor med sneplov og saltspreder.

Hvorfor lade KASVI stå for vinterbekæmpelsen?

  • Vi har døgnbemanding
  • Vi sørger for at være orienteret om vejrforholdene
  • Vi kører personligt rundt om natten og tjekker dine lokationer
  • Vi har en moderne maskinpark og et stort netværk af samarbejdspartnere
  • Vi rydder altid til tiden
Vinterbekaempelse sneskovl snerydning

Få den bedste pris på snerydning

Men snerydning og vinterbekæmpelse fra KASVI, får du ikke bare en skuffeløsning, som passer til alle. Vi vil skræddersy vores opgaveløsning præcis til dit behov. Derfor vil vi altid tage en snak med dig, så du får den bedste løsning – til den bedste pris. Vores tilbud vil nemlig være baseret på vores samtale, så du betaler for præcis det, du har brug for.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores snerydning og vinterbekæmpelse. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os