Haveservice – Lad os hjælpe dig

Med KASVI HAVESERVICE kan du få hjælp til alt fra enkeltstående opgaver til store anlægsprojekter til fast vedligeholdelse af dine grønne områder

KASVI HAVESERVICE

Hos KASVI HAVESERVICE får du meget mere end græsslåning, hækklipning og lugning af bede. Med mere end 20 års erfaring med haveservice, har vi tilegnet os en masse knowhow indenfor alt fra de små hverdags opgaver i haven til de helt store anlægsprojekter.

Så står du og mangler hjælp til haven eller virksomhedens grå og grønne områder? Så er du kommet til det rigtige sted, for hos KASVI kan vi klare det meste.

Du skal vælge KASVI HAVESERVICE, hvis du sætter pris på et samarbejde der bygger på gensidig respekt og tillid. Et samarbejde med KASVI HAVESERVICE tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og resultatet bliver derefter – en holdbar løsning, hvor der er lagt stor vægt på kvaliteten og overholdelse af de indgåede aftaler.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos KASVI løser vi alle typer af haveservice-, anlægs- og renoveringsopgaver for private, erhverv, boligselskaber og foreninger samt offentlige og private institutioner.

Græsplæner i alle størrelser

Hos KASVI tør vi godt kalde os selv ekspert, når samtalen falder på anlæg og vedligeholdelse af græsplæner. Om du skal have anlagt en hel ny græsplæne, bekæmpet ukrudt og mos i den nuværende eller er på udkig efter en fast aftale omkring græsslåning så tilbyder KASVI det hele.

Læs mere om:
Græsslåning – Også på fast aftale.
Anlæg af ny græsplæne.
Topdressing af græsplæne.

Hækklipning og plantning

Hækklipning er for mange en af de mere sure pligter i haven, som bare skal overstås hurtigst muligt. Hos KASVI har vi stor erfaring med hækklipning, hvad enten der er tale om en almindelig klipning eller en mere speciel formklipning. Læs mere om hækklipning her.

Hvis du vil have skiftet jeres gamle hæk eller hegn ud med en ny hæk, så kan KASVI stå fra alt fra opgravningen af den gamle til plantningen af den nye hæk.

Sæsonklargøring

Hvis haven skal stå skrapt året rundt, så kræver det at du ligger mange timers arbejde derude. KASVI SÆSONKLARGØRING er din genvej til at holde haven året rundt. Med en grundig forår- og efterårsklargøring af din have kan du komme mange af de store haveposter i forkøbet, og derved gøre det hele lidt lettere for dig selv.

Fast vedligeholdelse af grønne og grå arealer

Grønne arealer kræver kompetente grønne fingre og vedholdenhed, hvis anlægget hele tiden skal stå rent og skarpt. En fast vedligeholdelses aftale kan omfatte alt fra græs- og hækklipning til ren- og vedligeholdelse af fliser til algebekæmpelse på belægning og bygninger.

Læs mere om KASVI’s grønne service her.

Totalentreprise

KASVI står for hele anlægsprojektet fra idé til færdigt resultat. Undervejs i projektet holder vi løbende møder med dig, så du hele tiden er opdateret på tidsplanen og økonomien. Vi kalder det totalentreprise når vi laver nye indgangspartier, indkørsler, p-pladser, renovering af hele haven og andre større projekter.

Udvikling og design

Hvis hele haven skal lægges om eller virksomhedens grønne indgangspartier skal laves om, så giver det altid god mening at have en landskabs- eller havearkitekt med indover. Herved skabes der en fælles forståelse for jeres behov og ønsker til projektet – skitser over projektet, materiale- og plantevalg med mere.

Brolægning og belægninger

Lad KASVI stå for etableringen af din nye terrasse, sti eller indkørsel. Vi yder professionel rådgivning omkring valg af belægningstype vurderet ud fra dine ønsker, projekttype og bærelagets opbygning. Hos KASVI udføre vi opgaver i både hård belægning (brosten, granit, fliser, natursten o.lign.) og blød belægning (grus, stenmel, perlesten, flis o.lign.).

Læs mere om brolægning her.

Træarbejde – Terrasser, hegn og plankeværk

Om du skal have en ny træterrasse eller om der skal sætte et nyt plankeværk op, så kan du trygt lade KASVI stå for opgaven. Selvom vi ikke kan skrive tømre på CV’et, så har vi stor erfaring i at opsætte mange former for trækonstruktioner i haven – alt lige fra terrasser til hegn og plankeværk til lege- og udhuse.

Grønne tage

Ønsker virksomheden en grønnere profil? Så kan først step på vejen være et grønt tag. Et grønt tag ser ikke bare godt ud, der er også en lang række gode grund til at vælge sådan et. Blandt andet reducerer et grønt tag belastningen på afløbssystemerne, da det optager en stor mængde af regnvandet. Derudover har det en beskyttende effekt mod både UV-lys og det vejrlig. Derved kan det være med til at forlænge tagmembranens levetid.

Træfældning og stubfræsning

Har du et træ der tager alt aftensolen? Så lad KASVI kigge forbi og stå for fældningen af træet. Vi har stor ekspertise og sørge for at træfældningen sker efter alle kunstens regler. Så hvis træet er stort og f.eks. står i skæl, hvor risikoen for skade på dit eller naboens hus er til stede kan du trygt lade KASVI klare fældningen. Når fældningen er overstået fjerne vi også gerne stubben med fræsning. Herved er der klar til at så græs eller lave et bed, hvor træet stod før.

Beplantning

KASVI har stor erfaring med at etablerer alle former for beplantninger. Dette lige fra indretningen af et fint nyt staudebed til bunddække under træer og buske til etablering af køkkenhaven. Efter jeres ønske kan vi lave en hel specifik plantesammensætning, der f.eks. kan renholde sig selv eller opfylde et specifik formål som afskærmning af terrasse for vind og vejr.

Lugning og pleje af bede

Ved at lade KASVI stå for at lugning og plejen af dine bede, sikre du dig de bedste betingelser for dine planter. Ukrudt fjernes så bedene fremstår pæne og vedligeholdte. Hvis behovet er for det kan en omgang bed pleje også komme på tale. Det kan være i form af kultivering og rivning af jorden, så den bliver mere porøs eller en jordforbedring ved at ændre jordstrukturen med tilførsel af f.eks. filtersand eller lecanødder.

Rydning af beplantning

KASVI har kompetencerne og ikke mindst maskinerne til, at udføre en effektiv rydning af hele eller dele af haven. Så skal dine beplantede områder forberedes til nye formål, er første step ofte en rydning. Ved en rydning fjerner KASVI alle over- og underjordiske dele af beplantningen.

Ukrudt, mos og algebekæmpelse

Ukrudt, mos og alger kan du finde over alt – græsplænen, bede, fliser, skuer og på p-plads. Hos KASVI kan vi hjælpe med bekæmpelse og forebygning af disse. Selvom du ikke har de store problemer i dag, anbefaler vi kraft at du overvejer en form for forebyggelse da ukrudt, mos og alger ofte kan være drilske at komme af med, når de først rigtig har gjort sit indtog.

Læbælter

At plante og vedligeholde et læbælte, kan være en videnskab i sig selv – hvilke planter skal jeg vælge, hvor lang skal afstanden være fra læbæltet til marken, hvilken type læbælte skal jeg vælge og hvordan vedligeholder jeg det. Med mange års erfaring kan KASVI stå for alt fra opførsel til vedligeholdelse til nedtagning af dine læbælter.

Salgsklargøring

Skal du have solgt huset? Så hjælper det at have en have og indgangsfacade der bare spiller. Ved at lade KASVI stå for salgsklargøringen af dine udearealer er du sikret, at potentielle købere allerede ved ankomsten får et positivt indtryk af dit hus.

Er din opgave ikke med på listen ovenfor? Så er det ikke ensbetydende med at KASVI ikke kan hjælpe dig med at få opgaven løst. Giv os et kald eller send os en besked, så tager vi en snak om hvordan vi kan få løst din opgave i fællesskab.

God pris på haveservice

Hos KASVI har vi vejledende priser, men ingen er helt faste. Vi vil meget hellere tage en uforpligtende snak med dig om de opgaver, du har brug for hjælp til.

På den måde får vi sammen et overblik over omfanget, opgavetyperne og andre ønsker til opgaveløsningen og tidsperspektivet du måtte have. Vi vil derefter udarbejdet et skræddersyet tilbud, så du får den helt rigtige pris på din haveserviceopgave.

Kan du få tilskud til dine grønne projekter?

Vi har jo alle hørt om håndværkerfradraget, men vidst du at det også dækker over havearbejde? Med den del af håndværkerfradraget, der kaldes ’Serviceydelser,’ kan du få dækket en del af arbejdslønnen.

I 2020 kan du få et fradrag på op til 6.200 kr. pr. person i husstanden over 18 år.

Du kan læse mere om håndværkerfradraget på Skats hjemmeside lige her.

Kontakt os