Sæsonklargøring

Lad KASVI stå for sæsonklargøringen af din ejendom, så det fremstår præsentabel året rundt

Sæsonklargøring af din ejendom

KASVI tilbyder sæsonklargøring af grønne og grå områder til virksomheder, intuitioner, bolig- og grundejerforeninger samt private udlejere. Dette kan både være som en del af en samlet ejendomsservicepakke eller som en enkeltstående ydelse. 

Sæsonklargøringen vil typisk foregå i for- eller efterår. I foråret gøres ejendommen klar til sommeren, så grønne og grå områder fremstår indbydende og klar til brug af ejendommens beboere/brugere. Om efteråret klargøres ejendommen til at gå i vinterhi, hvor blandet andet nedfald fra træer, hække og buske fjernes. 

Herunder er et udpluk af de typiske elementer en sæsonklargøring kan indeholde: 

  • Græsklipning inkl. kanter, gødskning, mos og ukrudtsbekæmpelse samt eftersåning 
  • Hækklipning og beskæring af træer og buske 
  • Lugning af bede 
  • Algebekæmpelse og rengøring af hårde belægninger inkl. stier, terrasser, flagstænger, skure og selve bygningen – murværk og tagsten 
  • Ukrudtsbekæmpelse ved sprøjtning med jordmiddel 
  • Opfyldning af bede, indkørsler eller stier med bark, flis, grus eller granitskærv 

Mangler der noget på listen? Så kan KASVI med garanti også klare det. 

Lidt mere end bare sæsonklargøring

KASVI tilbyder lidt mere end bare sæsonklargøringen. Når ejendommen alligevel skal have den “store tur”, så hvorfor ikke give sig i kast med at anlægge en ny terrasse, et nyt indgangsparti eller noget helt tredje? Hos KASVI har vi kompetencerne til at klare det mest, og det vi ikke selv kan klare har vi en række faste samarbejdspartnere til at hjælpe med. Så har du gået med tankerne om et nyt anlægsprojekt, så lad os tag en snak omkring hvordan vi kan kombinere det med sæsonklargøringen af din ejendom.

Sæsonklargøring - Klipning af hæk

Hvorfor lade KASVI stå for sæsonklargøringen

Med KASVI-assistance til sæsonklargøringen er du sikret et solidt afsæt til en nem og ligetil ren- og vedligeholdelse af ejendomme resten af året. KASVI kommer hele vejen rundt på ejendommen, og efterlade den som var det vores egen. 

Hvis du lader KASVI stå for sæsonklargøringen skal du ikke bekymre dig over om der bliver sprunget over hvor gæret er lavest. Vi sætter nemlig en dyd i at både kunden og eventuelle beboere/bruger af ejendommen er fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde. 

Få en skarp pris på sæsonklargøringen

Hos KASVI står vi klar til at give et skarpt tilbud på sæsonklargøringen af din ejendom. Vi har ikke en tjekliste, hvor de enkelte ydelser ved sæsonklargøringen har en fast pris. Derimod ser vi på din ejendom, dine ønsker og behov og derudfra skræddersyer vi sammen en sæsonklargøringspakke af din ejendom til overkommelig og fornuftig pris. 

Er du interesseret i en uforpligtende snak om sæsonklargøring af din ejendom? Så kan du give os et kald på 70707665 eller sende en besked i kontaktformularen herunder. 

Kontakt os