Hækklipning

Slip for en af havens sure pligter og lad KASVI stå for den årlige hækklipning

Hækklipning for private og erhverv

Hos KASVI klipper vi hvert år rigtige mange kilometer hæk, både hos private, boligforeninger- og udlejere samt erhvervskunder. Med flere anlægsgartnere, som har mange års erfaring med haveservice og hækklipning tør vi godt kalde os 100 meter mester i hækklipning.

En KASVI hækklipning er ens betydende med en flot og velklippet hæk, som er blevet klippet efter alle kunstens regler. Udover at hækken efterlades flot og velklippet, så sørger vores anlægsgartnere også for at rydde op efter sig selv – vi samlet alt afklip op og køre det gerne til deponi efterfølgende.

Så hvis du har behov for hjælp til hækklipningen? Så er KASVI det rigtige valg, hvis du er erhvervsdrivende eller privat person i det midt- og vestjyske

Hvornår skal hækken klippes?

En hæk skal gerne klippes en til to gange årligt, hvor tidspunktet afhænger af hvilken type hæk der er tale om. Som udgangspunkt anbefaler KASVI to årlige hækklipninger, da dette giver en mere tæt hæk som samtidig fremstår mere trimmet og velplejet end ved en enkelt klipning.

Typisk foretages det første klipning før Sankt Hans, hvilket bunder i gamle traditioner. Om du er tidligt ude med hækklippere eller venter til juli, har ikke den store betydning for hækken.

Den anden klipning bør finde sted først i september – alt efter sommerens vejr, væksten i hække og hæktypen. Nogle hæktyper kan klippes allerede i slut august, mens andre kan vente til slut oktober / først i november.

Hvis du har en stedsegrøn hæk, er en årlig klipning sikkert rigeligt, og den bør finde sted i april eller august/september.

Hvorfor lade KASVI stå for hækklipningen

Ved at lade KASVI stå for klipningen af din hæk, er du sikret et stykke professionelt arbejde hvor resultatet er i top – det betyder, at din hæk kommer til at fremstå velklippet og ikke mindst vedholdt.

Sæsonklargøring - Klipning af hæk

Hos KASVI har vores anlægsgartnere den nødvendige viden omkring de mange forskellige hæktyper der findes i de danske haver. Det betyder at din hæk er i gode hænder, og hækklipningen bliver foretaget ud fra hæktypen – de kender alle de små tricks, så din hæk holder sig sund længere og fremstår flot og vedligeholdt.

Pris på hækklipning

Prisen på en hækklipning kan variere alt efter hæktypen, længden, højden og bredden på hække, om begge sidder og toppen skal klippes samt tilgængeligheden af hækken – er der fin plads til, at vores anlægsgartnere uhindret kan klippe hække eller skal der tages hensyn til andre planter med mere.

Som udgangspunkt er alle hækklipninger inklusive opsamling af afklip. Hvorimod der kan komme tillæg til deponi ved bortskaffelse af afklip, stillads ved høje hække samt opstarts gebyr ved få meter hæk.

Så hvis din hæk er vokset dig over hovedet eller du bare vil slippet for bøvlet med, at klippe hække selv, så få et uforpligtende tilbud på klipning af din hæk allerede i dag.

Du kan kontakte os på 70707665, info@kasvi.dk eller i kontakt formularen herunder.

Kontakt os