Grøn service

Med KASVI’s Grøn service holdes din ejendoms grønne områder efter alle kunstens regler

Grøn service – Vedligehold og pleje af grønne områder

Har du en eller flere ejendomme, hvor du skal have en hjælpende hånd til den grønne vedligeholdelse? Så er KASVI’s grønne service lige noget for dig.

Hos KASVI tør vi godt kalde os selv eksperter i at vedligeholde og pleje grønne områder. Vi har erfaring med stort set alle typer af grønt vedligehold, og i dag udfører vi blandet andet opgaver indenfor:

  • Græsklipning og trimning af kanter
  • Hækklipning
  • Beskæring af træer, buske og andre planter
  • Gødskning og mosbekæmpelse
  • Lugning og opfriskning af bede
  • Sæsonklargøring og anlægsprojekter på ejendommen
  • Træfældning og stubfræsning
  • Udtydning og vedligeholdelse af læbælter

Med KASVI som din grønne samarbejdspartner får du velholdte og indbydende grønne områder. Om der er tale om grønne områder ved en virksomhed, et lejlighedskompleks eller en institution så er flotte grønne områder med til at øge helhedsindtrykket af ejendommen – alt lige fra første håndsindtrykket for besøgende til trivslen og glæden hos de faste bruger af ejendommen.

Grøn service som en del af Ejendomsservice-pakken

Repræsentere du en bolig- eller grundejerforening, virksomhed, private ejendomsinvestor eller en offentlig institution. Så tilbyd KASVI hele Ejendomsservice-pakken, hvor alt fra grønne og grå service til pedel & viceværts tjeneste til vinterbekæmpelse kan indgå.

Med KASVI’s Ejendomsservice-pakke er du sikret, at hele din ejendommen  står knivskarpt året rundt og dens bruger altid er tilfredse med den service vi sammen tilbyder.

Klargøring og lugning af bede

Fast aftale, sæsonklargøring og anlægsprojekter

Skal KASVI hjælpe dig med den grønne vedligeholdelse af din ejendom? Så er mulighederne mange. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en fast aftale, enkelt stående opgaver som f.eks. sæsonklargøring af de grønne områder eller anlægsprojekter i alle størrelser. Fælles for dem alle er, at KASVI altid levere fleksible kvalitetsløsninger, hvor jeres og brugerne af ejendommes behov er i højsædet.

Hvorfor skal du vælge KASVI?

Hos KASVI har vi ikke kun mange års erfaring med Grøn service. Kvaliteten af det udførte arbejde og tilgange hertil er blandt det bedste i branchen. Vores medarbejdere sikrer jer professionelle resultater, så din ejendom altid står knivskarpt. Endvidere er det vigtig for os, at alle parter er tilfredse med det udførte arbejde. Derfor er vi altid åbne for en løbende dialog, hvor vi sammen optimere den grønne vedligeholdelse så den lever op til dine krav.

Om den grønne service er en del af en Ejendomsservice-pakken eller et enkelt stående projekt, så får du hos KASVI altid konkurrencedygtige priser. Sammen skræddersyer vi en Grøn service-pakke der opfylder dine behov – en ting er dog sikkert, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om vores grønne service. Så gi’ os et kald på 70707665 eller send en besked i kontaktformularen herunder.

Kontakt os