Kloakservice – Vi står klar til at rykke ud

Hos KASVI KLOAKSERVICE kan vi kalde os autoriseret kloakmester, og vi står altid klar til at rykke ud til enhver opgave

KASVI KLOAKSERVICE

Med KASVI KLOAKSERVICE får du en effektiv, moderne og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Som autoriseret kloakmester udfører vi opgaver for private såvel som erhverv, boligforeninger, institutioner og det offentlige.

Hos KASVI sætter vi baren højt, og går altid efter den højeste kvalitet i opgaveløsningen. Derfor har vi en række faste samarbejdspartnere, som hver især har en stor ekspertise indenfor deres fagområde. En ting er dog sikkert, vi følger altid opgaven helt i mål ved egen deltagelse, løbende kontrol og kvalitetssikring.

Hvad kan vi hjælpe med?

Leder du efter en autoriseret kloakmester? Så kan vi hos KASVI KLOAKSERVICE hjælpe med det meste. KASVI har stor erfaring med alt kloakarbejde, lige fra projektering af kloak til TV-Inspektion til sikring mod rotter og andre skadedyr.

Nyt kloaksystem

Skal du have etableret et nyt kloaksystem står KASVI KLOAKSERVICE klar til at hjælpe. Hos KASVI klare vi alt fra et helt nyt kloaksystem under nybyggeri af hus eller erhvervsejendom til udskiftning af et eksisterende kloaksystem, hvor reparation ikke er en mulighed.

Hos KASVI KLOAKSERVICE har vi stor erfaring med alle typer af kloaksystemer. Vi kan etableret alt kloaksystemer der sikre at regnvand, dræn og spildevand bliver ledt væk fra din grund af de korrekte veje. Derved er du godt sikre mod vandskader ved f.eks. skybrud.

Kloakseparering

Har du fået et påbud fra kommunen om at få lavet en kloakseparering på dine private grund? Eller vil du bare gerne være ude i godt til. Så kan KASVI Kloakservice klarer alt vedrørende kloaksepareringen – vi både planlægger og udføre kloaksepareringer.

Læs mere om kloakseparering og hvad du skal være opmærksom på her.

Renovering af gammel kloak

Lad KASVI KLOAKSERVICE stå for renovering af dit gamle kloaksystem. Med mange års erfaring indenfor kloak områder kan KASVI klare alt fra små reparationer til den helt store kloakrenovering. Med KASVI får du kompetent rådgivning omkring hvordan dit kloaksystem ser ud i dag, og hvordan det skal renoveres for at leve op til den forventede standart.

TV-Inspektion og anden fejlfinding

Mange kloakeringer er etableret samtidigt med opførelsen af huset eller ejendommen. Af gode grunde kan man ikke visuelt se sin kloak og rør efter selv, og derfor er der rigtig mange, som glemmer, at det også er vigtigt, at de bliver serviceret, vedligeholdt og til tider udskiftet. Med en tv-inspektion kan vi vurdere standen af din nuværende kloak, og hvorvidt der er problemer med fald eller brud på ledningerne.

Rottespærre og andre skadedyr

Har du problemer med rotter i din kloak? Hos KASVI KLOAKSERVICE tilbyder vi dig rådgivning og montering af rottespærre efter behov. Der er mulighed for at etablere en efterfølgende serviceaftale, så rottespærret bliver ved med at virke i mange år efter monteringen i din kloak.

Har du et kloakproblem som ikke er nævnt ovenfor? Så giv os et kald eller send os en besked, så finder vi sammen ud af om vi ikke kan hjælpe dig alligevel.

Med KASVI KLOAKSERVICE er du sikret høj kvalitet, da opgaverne bliver udført af en autoriseret kloakmester. Hos KASVI kan vi nemlig bryste os af titlen ‘Autoriseret kloakmester’, hvor vi har fuld autorisation som kloakmestervirksomhed (KFUL-14395).

Akut eller fast aftale

Som autoriseret kloakmester løser vi enhver opgave du måtte have. Hos KASVI KLOAKSERVICE står vi klar til at rykke ud til akut opståede kloak problemer. Som kunde hos KASVI er det også muligt at lave en fast aftale med vores kloakservice afdeling om ren- og vedligeholdelsen af din kloak og områderne omkring. En fast kloakservice aftale kan være med til forlænge levetiden på hele kloakanlægget. Dette indebærer alt fra forebygning så mængden og ikke mindst størrelsen på eventuelle skader kan holdes på et minimum.

Kloakservice priser

For os er det vigtigt, at kloakarbejdet bliver udført, så løsningen er den bedste og mest holdbare for dig. Derfor kan du ikke åbne et katalog og tjekke, hvad vi tager for en bestemt kloakservice. Hos KASVI vil vi nemlig besigtige opgaven og tage en snak med dig om, hvilken løsning der er bedst for dig. Derefter vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud, så du før påbegyndelsen af arbejdet får et overblik over projektets omfang og prisen herpå. Det er din sikkerhed for den rigtige løsning til den rigtige pris

Kontakt os